torstai 5. helmikuuta 2009

Treenipäivä

Tänään oli treenipäivä. Tein upeasti 3-metrisen jäljen! Eikä sillä ollut leveyttäkään kuin 20 senttiä. Nenäni pysyi upeasti maassa ja imuroi maahan levitetyt nappulat parempaan talteen. Mukavaa, kun pääsi käyttämään kuonoa oikein kunnolla – ja ruokakin oli kivaa!

Lisäksi aloittelimme hakua ihan perusteista. Osaan jo juosta ryhmästä lähtevän äijän perässä ainakin 10 metriä, kunhan se huutelee luokseen aluksi. Kuulemma ihan hyvin 9-viikkoiselta kaverilta.

Loppuajan (treenasihan siellä toki muitakin) odottelin nätisti autossa Taran kanssa. Osaamme odottaa omia vuorojamme rauhassa, mutta siitä en tykkää, jos joudun olemaan ihan yksin. Opettelen kyllä.

Alkuviikon olemme kohnottaneet lähinnä kodin ympäristössä. Läheiset lenkkipolut, Jyväsjärven jää sekä lähialueen koirakaverit alkavat käydä tutuiksi. Siksipä pääsemmekin lauantaiaamuna treenaamaan jonnekin kauemmas. Siitä kuitenkin lisää tuonnempana.

Jussi ja Riitta puhuivat tänään, että käyvät korjauttamassa kameransa. Sen jälkeen saatte toivottavasti nähdä vähän tilannekuvia meikäläisestä pitämässä hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä Vimmalle tai perheenjäsenille!