perjantai 13. marraskuuta 2009

Kuulumisia taas

Vimma tekee ensimmäisen esiintymisensä ensi viikon viikonloppuna erkkarissa. Sari halusi Vimman edes johonkin näyttelyyn nyt alkutalvesta. Taisi olla niin, että sinä päivänä kun tiputin ilmoittautumislaput ja -maksut postiin, Vimma alkoi tiputtaa karvaansa. Erkkarissa esiintyy siis karvansa tiputtanut, n. 52 cm korkea rimpulanarttu ja saas nähdä millaista kehäkäytös on... Hyvin on tuntunut treenit menevän - ehkä vähän liiankin hyvin *kop kop*. Tuomaria Vimma ei syö, mutta pelkään, että se haluaa jakaa rakkautta kaikille läsnäoleville.

Vimma oli elämänsä ensimmäisissä rakennusetsintätreeneissä torstaina. Hienosti olivat ukot löytyneet pimeistäkin paikoista. Jussi tosin oli meinannut saada korvapuustin, kun oli huutanut Vimman takaisin juuri, kun Vimma oli löytänyt Jussin jo ohittaman maalimiehen. Ilmeisesti hallaa ei kuitenkaan tapahtunut, kun seuraava maalimies löytyi mainiosti.

Tara puolestaan oli keksinyt hukata rullansa johonkin matkalle ja käytti ilmaisuvälineenä sitten Jennin hanskaa... Menipä ainakin reippaasti pimeään.

Vimma on ottanut talven ilolla vastaan. Ensimmäisillä lumilenkeillä piti yrittää saada koko Jyväskylän lumi kerralla syötyä. Silti piti vielä päästä käymään uimassa lenkkipolun varressa olevaan isoon ojaan... huoh.

Talvikuvia odotellessa laitetaan muutama kuutamokuva viime kesältä, näistäkin varmaan saisi paremman näköisiä, jos osaisi muokata:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä Vimmalle tai perheenjäsenille!