torstai 10. joulukuuta 2009


Suuruspäässä kiusataan taas poikia. Muut vuoden ikäiset nartut ovat vasta päässeet ensimmäisistä juoksuistaan eroon - jos ovat vielä edes ensimmäisiään kokeneet, kun Vimma päättää tehdä jo toiset. Upeasti on 6 kk välissä, hyvä Vimma! Nyt kun vielä Tara aloittaa juoksut, niin saadaan taas kirjoitella seuranhakuilmoituksia blogiin.

Kieltämättä juoksuja odoteltiinkin jo, kun Vimma alkoi nylkyttää kaikkien meille tulevien vieraiden jalkoja hyvin sinnikkäästi viime lauantaina. Vimma oli myös välillä tavallista levottomampi alkuviikosta. Meille olisi ihana mökkireissu tiedossa ensi viikon viikonloppuna, koirat saisivat juoskennella vapaana koko viikonlopun, mutta siinä lähistöllä on kait joku karhukoirauros kilometrin säteellä. Vimman juoksut olisivat silloin vaiheessa 10-12 pv... Mutta eikös sellainen karhukoira-bordercollie olisi vallan ihana yhdistelmä?! Ehkä ei kuitenkaan...

Taran ne juoksut pitäisi aloittaa, kun on taas joulutaukoa agista. Tällä menolla meillä menee taas osa tammikuun treeneistä ohi. =/ No, ainakin vielä tänä lauantaina Vimma lähtee etsimään ukkoja metsästä. Toivotaan, että hormoonit ei hyrrää liiaksi, nenä toimii ja ukot löytyivät! Ehkä treenien lopuksi yleensä pidettävä Jerrin ja Vimman touhuhetki on syytä jättää väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä Vimmalle tai perheenjäsenille!