torstai 9. kesäkuuta 2011

Ilta Moksissa mökillä ja liitotilannetta

Oltiin tänään porukalla Moksissa grillailemassa ja saunomassa. Matkassa mukana olivat myös Karo ja Mila. Koirat nauttivat kesäillasta, uimisesta ja leikkimisestä.

Kesätyttö Mila:

Lettumajan valtias Vimma:

Iloinen Tara:


Jälleen "puhtoinen" Vimma:


Agility sujuu oikein mukavasti Vimman kanssa. Nyt harjoitellaan lähinnä erilaisia ohjauksia. Viimeksi tehtiin sylikäännöksiä, takaakiertoja ja välistävetoja. Namut vaihdettiin lelupalkkaan, niin vauhtia tuli kummasti lisää - ehkä liikaakin kierroksia? Vimma jopa onnistui ruopimaan niin kovasti lähdössä, että otti kaksin jaloin rimasta vauhtia tiputtamatta sitä... Täytyy vielä vähän hioa tätä taktiikkaa, mutta ei hätää, olen hyvässä huomassa Hannan koulutuksessa! Olen ollut todella tyytyväinen Doggien koulutukseen. Neuvot ovat koirakkokohtaisia ja rakentavia. Olen nyt jo oppinut paljon uutta.

4 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihanaa! Pian uusiksi, toivoo vesipeto Mila. :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Terveisiä Kuokkalan sillan toisesta päästä :) Ollaan seurattu teidän blogia jo jonkin aikaa. Haimme pari viikkoa sitten Hyvinkäältä Vimman sedän, Ossin pennun Pipsan. Olisi kiva joskus tutustuttaa koiruudet toisiinsa!

    Kesäterkuin Ansku ja Pipsa

    VastaaPoista
  3. Höpöhaastetta joko koissuille tai emännälle: http://turtleontherun.blogspot.fi/2012/08/vastaus-haasteeseen-ja-terveiset-unto.html

    VastaaPoista
  4. Everything is very open with a very clear explanation of
    the issues. It was definitely informative. Your site is useful.
    Thanks for sharing!

    Here is my blog: times

    VastaaPoista

Jätä terveisiä Vimmalle tai perheenjäsenille!