lauantai 14. maaliskuuta 2009

Automatkailua ja treenaamista

Viikko alkoi reissulla mummolaan Sastamalaan. Autoilu sujui mainiosti, paitsi kun emäntä pyöritti autoa Jämsän liikenneympyrässä ja huoltoaseman pihassa heti tietyökuoppien jälkeen, niin oksensin. Matka jatkui kuitenkin oikein reippaasti tästä onnettomuudesta huolimatta.

Uusi koti tutkittiin heti hyvin perusteellisesti ja jostain syystä ihastuin todenteolla eteisen lattiakaivoon, jonka kansi piti jatkuvasti käydä nostamassa pois paikoiltaan ja tuijotella syvälle kaivon uumeniin.

Naapureiden keeshond Pyry ja vehnäterrieri (emäntä ei muista nimeä) saivat helposti minusta uuden kaverin. Eikä Pyryn kova haukkuminenkaan haitannut tutustumista. Kun kävimme Kaalisaaressa juoksentelemassa, törmäsimme nuoreen lyhytkarvaiseen collieen,
joka oli leikkiseuraa vailla. Siinä sitten hetken aikaa laitettiin tassulla komeasti.

Uni maittoi hienosti koko yön vieraassakin paikassa. Tara taisi käydä herättämässä isäntäväen seitsemän pintaan..

Torstaina käytiin hakutreeneissä. Juoksin iloisesti nakkien perässä. Jussi tosin väitti, että maalimiehen, mutta eihän se lajista mitään ymmärräkään. Nakit karkasivat kauimmillaan jo hieman kulman taaksekin. Olen myös oppinut odottamaan omaa treenivuoroani autossa rauhassa. Silloin jaksaa metsästää makkaraa paljon paremmin.

Tarallakin meni treenit hyvin, mutta rullan kanssa on hieman epäselvyyttä. Saako sen ottaa, kun maalimies haisee vai pitäisikö ihan käydä paikan päällä katsomassa? Taidetaan treenata hetken aikaa irtorullilla, kun pienellä bordercolliella tuntuu olevan kiire.

Olen muuten kasvanut niin paljon, että hämärässä minua luultiin Taraksi. Sanovat sitä kokonsa takia taskuraketiksi...

2 kommenttia:

  1. Heimokin oli mummolassa yökylässä. Hyvin oli mennyt. Mummolan väki on ihan onnesta soikeana Heimoon ja Enniin, mukava jättää kun suorastaan vaatimalla vaaditaan hoitoon!

    VastaaPoista
  2. Olipas mukavaa löytää Vimman blogi!! Lähtisköhän Vimma siskoineen joskus Humpan (Pp Skomey Robinson) kanssa vaikka lenkille :) ?

    VastaaPoista

Jätä terveisiä Vimmalle tai perheenjäsenille!