lauantai 25. heinäkuuta 2009

Juoksut alkaa mennä ohi kummaltakin koiruudelta. Erityiskiitos vielä Viskille, joka olisi avuliaasti tarjonnut seuraansa tytöille. ;)

Ihan vielä ei pääse treenit kuitenkaan täydellä teholla jatkumaan, sillä minä ja Jussi lähdetään maanantaina kohti Saksaa. Koirat saavat kuitenkin asustella kotona, sillä Ikosen Outi on luvannut tulla taas pitämään talon pystyssä ja koirat kurissa. Toivottavasti koirat eivät keksi mitään nokkeluuksia meidän poissa ollessa.

Viime vuonnahan Tara oli aiheuttanut päänvaivaa Outille avaamalla Outin kerrostaloasunnon oven suoraan rappukäytävään. Kotiin tullessaan Outi oli pelästynyt, että Tara on lähtenyt karkuun, mutta siellähän se Tara oli odottelemassa keittiössä "Tervetuloa kotiin, avasin ovenkin ihan sinua varten!". Itseäni lähinnä pelotti varkauksien määrä, Tara kun ei ole kummoinen vahtikoira... Onneksi mitään ei ollut hävinnyt.

Vimma sai pari päivää sitten uuden lelun. Ilmeisesti yläkerran naapurin lapsi oli tiputtanut nukkensa parvekkeelta meidän parvekkeelle. Vimma oli jo ehtinyt antaa sille "paljon rakkautta" ennen kuin huomasimme vahingon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä Vimmalle tai perheenjäsenille!