perjantai 2. heinäkuuta 2010

Rummakon patikkareitti

Päätettiin käydä tänään Toivakassa kiertämässä Rummakon patikkareitti. Kuvauksen perusteella reitti kiertelee 4,5 kilometrin reitin Ruuhimäessä Heinälamminvuoren rinteillä ja sivuaa Ylä-Rummakon ja Ala-Rummakon lampia. Reitillä piti myös olla useampia näköalapaikkoja ja yksi nuotiosija Ylä-Rummakon rannassa.

Reitin alku lupasi hyvää...



... mutta tuon kuvauksen jälkeen täytyy myöntää, että reitti oli pettymys (etenkin eilisen jälkeen). Polku kyllä kierteli rinteitä ja lampia sitten kun sen taas löysi - Polku oli huonosti merkattu ja se kulki toisinaan korkeassa heinikossa/pusikossa ja toisinaan ryteikössä, jossa polku peittyi täysin lahonneiden ja tuulen kaatamien puiden alle. Onneksi koirat löysivät aina takaisin polulle... Näköalapaikkoja ei ainakaan ollut merkattu. Enkä kyllä edes arvaamalla löytänyt kaikkia kolmea. Nuotiosijakin oli oikeastaan keskellä suota. Puunrungot ja jyrkät rinteet kyllä tekivät reitistä ehdottoman urheilullisen!

Urheat uudisraivaajat:




Tämä on nyt sitten varmaan yksi niistä näköalapaikoista. Selvisimme juuri siitä ryteiköstä jollekin hakkuuaukealle - Vimma lepäilee:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisiä Vimmalle tai perheenjäsenille!